PUBQUIZ! LAATSTE KANS OM IN TE SCHR
donderdag 14 maart 2019 - 22:48

Vrijdag 15 maart is het weer tijd voor de VV Dongen Pubquiz!

Deelnemers aan de Pubquiz beantwoorden in teamverband vragen die worden gesteld door onze onvolprezen PUBquizmaster Wim Ijpelaar. De teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 5 personen. Elk team neemt plaats aan een aparte (sta)tafel en krijgt een pen en antwoordformulieren.

HET GEBRUIK VAN MOBIELE TELFOONS IS TEN STRENGSTE VERBODEN.

De quiz bestaat uit 10 rondes in verschillende categorieën met 10 hersenkrakende, vreemde, hilarische vragen, foto's of geluidsfragmenten.

De PUBquiz begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Maak kans op de eeuwige roem, het applaus van een volle kantine en mooie prijzen! De inschrijfkosten bedragen € 15,- per team, te voldoen bij entree. Schrijf snel in op de evenementenpagina, want VOL = VOL ! Vermeld op het inschrijfformulier de naam van je team en de teamleden.