Jan Verharen overleden
zaterdag 16 maart 2019 - 10:27

Gisteren ontvingen wij het droevige bericht dat Jan Verharen onverwachts op 82 jarige leeftijd is overleden. Jan was 50 jaar lid van onze vereniging en actief als leider en grensrechter van onder meer Dongen 2,  presentator van legendarisch bingoavonden en, waar velen hem uiteraard van kennen, Sinterklaas voor onze jongste leden. Hij werd destijds voor zijn inzet voor de club benoemd tot Lid van Verdienste.

Afgelopen januari was Jan nog aanwezig op onze nieuwjaarsreceptie waar wij hem mochten huldigen vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap. En toen zagen we dat Jan wel ouder was geworden, maar zijn humor en streken nog niet verleerd was.

Zondag spelen Dongen 1 en 2 met rouwbanden en wordt er een minuut stilte in acht genomen voor hun wedstrijden als eerbetoon aan Jan.

Wij wensen Anneke, Rob, Doreen, Jeroen en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.