Veteranen winnen in de tweede helft
zondag 24 maart 2019 - 18:16

Driepunter voor kamelen tegen Molenschot.

In jaren niet gebeurd, in de competitie twee keer winst tegen Molenschot. In deze editie dus wel: vandaag de tweede driepunter tegen deze sympathieke tegenstander.

De kamelen hebben enkele langdurig afwezigen. Tel er de geblesseerden van de afgelopen wedstrijd bij op, en het is voor het duel tegen Molenschot sprokkelen en ronselen. Uiteindelijk staan we op het D-veld met 11 voetballers aan de aftrap en 2 reserves op de bank.

Dongen is de eerste helft de bovenliggende ploeg. De thuisploeg is voetballend veel beter, maar dat levert geen doelpunten op. Afstandsschoten van Wiljan, Ron en Rob maken niet het verschil. Individuele acties van Jeffrey evenmin.

De tweede helft zit het wel mee. Eerst schiet Ron nog op de lat, maar zijn tweede pegel is raak. Later kan Jeffrey de tweede maken. Rob heeft meerdere generaties familie uitgenodigd, en die hebben hem de derde zien maken. Was er ook nog een vierde? Ja, de scheidsrechter keurde hem goed. Nee, de grensrechter van Molenschot (tijdelijk ingevuld door Dongenaar Marcel) blijft volhardend zijn vlag in de lucht steken. Laatstgenoemde heeft het goed gezien en de einduitslag is daarmee 3 – 0.

JanB