Voetbalclinic 2019: schrijf nu in!
maandag 15 april 2019 - 22:46

NOG 2 DAGEN OM JEZELF IN TE SCHRIJVEN! Dinsdag 30 april en woensdag 1 mei (meivakantie) staan weer volledig in het teken van de jaarlijkse voetbalclinic.

Na de prachtige voorgaande edities zorgen we ervoor dat het ook dit jaar weer een mooi evenement wordt, waarbij jullie twee dagen vol voetbalplezier tegemoet gaan! Enthousiaste voetballer uit de JO9, JO11, JO13 en JO15-categorie gaan op een leuke manier aan de slag met de tactische en technische kanten van het voetbal. De JO19-jeugd en de selectie van V.V. Dongen delen graag hun ervaringen met de leergierige deelnemers die misschien uiteindelijk hún plaats overnemen in de selectie van VV Dongen!

Tenue en lunch
Als deelnemer aan de clinic ontvang je een COMPLEET TENUE bestaande uit EEN SHIRT, EEN KORTE BROEK en SOKKEN. Ook krijgen jullie gedurende deze twee dagen een lekkere LUNCH.

Inschrijven
De inschrijfkosten bedragen € 40 per persoon. Ook niet-leden van VV Dongen kunnen deelnemen. Moedig je broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes dus aan om zich ook aan te melden! Inschrijven kan tot en met donderdag 18 april 2019 met het inschrijfformulier dat je via je leider ontvangt. Je kunt boekje ook vinden rechts op deze pagina.

Lever het inschrijfformulier, samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop met je naam er op bij de bar in de kantine.

De clinic is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren ING en Ecodoor.