ZEROgas: een woning zonder gas, dichterbij dan je denkt
maandag 8 april 2019 - 19:18

1

Om de doelen van het klimaatakkoord van Parijs te halen, mag ons land in 2050 nauwelijks nog CO2 uitstoten. Hier kan ieder huishouden een steentje aan bijdragen. Bijvoorbeeld door duurzame maatregelen aan de woning te treffen.

Warmtepomp
Steeds meer huishoudens maken de keuze om gasloos te leven. Dat betekent: geen aansluiting meer op het aardgasnet. De warmtepomp is een meer dan volwaardig alternatief. ZEROgas geeft u graag een goed beeld van de mogelijkheden afgestemd op uw woning.

Zonnepanelen
Een lucht/water warmtepomp in combinatie met zonnepanelen is dé ideale combinatie om flink energie te besparen en uw CO2-uitstoot drastisch terug te dringen. De voordelen: u bent niet langer afhankelijk van uw energieleverancier en prijsstijgingen van energie, u spaart het milieu en uw portemonnee.De gemiddelde terugverdientijd van een dergelijke installatie bedraagt minder dan tien jaar.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van ZEROgas: www.zerogas.nl. Download de ZEROgas brochure voor meer informatie over al hun diensten en producten of neem contact op met Ruben van Dongen, trainer van onze JO11-1.