De wedstrijd van je leven!
woensdag 10 april 2019 - 10:26

Een wedstrijd van jouw team live op FOX Sports. KPN en FOX Sports slaan de handen ineen om dit mogelijk te maken. Alle amateurteams van Nederland maken sinds dit weekend kans op 'De Wedstrijd van je Leven'. Dat betekent een keer geen drassig bijveld, zonder publiek en met een tegenstander die te laat komt, maar een Eredivisie-waardige wedstrijd tegen FC De Rebellen.

Koert Westerman, Hans Kraay jr. en Ronald de Boer
Ieder seniorenteam binnen het Nederlandse mannen- en vrouwenvoetbal maakt kans op een live wedstrijd op FOX Sports. Vastgelegd door camera's langs het hele veld, met Koert Westerman als commentator, Hans Kraay jr. voor de interviews en Ronald de Boer als analist. Tegenstander is FC De Rebellen, het team van spraakmakende ex-spelers uit de Eredivisie, onder leiding van John de Wolf. Na afloop verzorgt de Radio Veronica Drive In Show de derde helft.

Teams die kans willen maken op deze belevenis kunnen zich via wvjl2019.nl aanmelden en vervolgens proberen de meeste stemmen te vergaren. Succes!