VV Dongen scoort voor clubkas met belavond Vriendenloterij
woensdag 10 april 2019 - 18:54

Beste leden,

Op maandag 15 april organiseren wij samen met de VriendenLoterij een belactie om onze clubkas te spekken. Daar hebben al onze leden voordeel van. We kunnen van de opbrengst bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen waar iedereen gebruik van kan maken en investeren in onze jeugdafdeling.

Belavond
Op 15 april tussen 19.00 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor VV Dongen.  Het is de moeite meer dan waard, want:

·         De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;

·         Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:

·        De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten  hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe beter. Daar gaan we samen toch voor?

Bellers gezocht
We hebben al een aantal mensen bereid gevonden om maandagavond mee te bellen. Maar we komen nog een paar bellers tekort. Help je mee? Het kost maar een paar uurtjes tijd en je steunt onze club er enorm mee. Hoe meer bellers we hebben, hoe meer leden we kunnen bereiken, en hoe groter de kans is dat we veel loten verkopen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en drankje en maken we er gewoon een gezellige avond van! Aanmelden kan tot zaterdag 13 april via info@vvdongen.nl. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur VV Dongen