30 mei Seizoenafsluiting VV Dongen
maandag 6 mei 2019 - 16:55

Hoe zullen we dit jaar het eindfeest van ons team vieren? Waar en hoe doen we dat?  En wanneer, bij wie en met wie allemaal? Wij hebben de oplossing: op donderdag 30 mei sluiten we met de hele club het seizoen af! Alle teams, jeugd en senioren, hun begeleiders, ouders, broers en zusjes van jeugdleden, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom op de Seizoenafsluiting 2018-2019.

Vanaf 12.00 uur valt er voor jong én oud van alles te beleven op ons sportpark:

- huldiging kampioenen
- ouder/kindtoernooi voor de jeugd t/m JO13
- mini-veldtoernooi voor JO15 - JO17 - JO19 en senioren (deelname is gratis!)
- finale van de Penaltybokaal 2018-2019
- springkussens en  verschillende spellen
- muziek
- barbecue
- afterparty

De kosten voor de BBQ bedragen € 10 p.p. Alle gezinsleden zijn welkom. Neem je ouders, broers en zusjes dus gerust mee!

Opgeven voor de toernooien en de BBQ kan via de inschrijfformulieren die in de kantine verkrijgbaar zijn of download ze rechts op deze pagina. Inschrijven kan tot uiterlijk 17 mei.

Deelname aan de BBQ is pas definitief nadat het inschrijfgeld betaald is aan de bar!