8 juni Vrijwilligers Banenmarkt
woensdag 5 juni 2019 - 15:50

Wij kunnen de vrijwillige inzet van (ouders van) onze leden ontzettend hard gebruiken!
We zijn dus blij dat een aantal mensen het formulier met vrijwilligerstaken wat we onlangs verspreid hebben heeft ingevuld en ingeleverd! Met hen gaan we heel snel in gesprek.

Er zijn ook een heleboel (ouders van) leden waarvan we nog geen reactie hebben ontvangen. Misschien omdat er niet direct een vrijwilligerstaak bij stond die bij je past, of je niet echt een goed beeld hebt van wat de taak inhoudt. Of omdat je denkt dat het veel te veel tijd kost. Maar jullie hebben ongetwijfeld kwaliteiten die we heel hard kunnen gebruiken!
Daarom gaan we ook graag met jullie het gesprek aan!

Banenmarkt
Op zaterdag 8 juni organiseren we een Vrijwilligers Banenmarkt. Van 10.00 tot 12.00 uur ben je welkom in de kantine waar de verschillende commissies vertegenwoordigd zijn. Zij vertellen je welke taken er zijn, wat het werk inhoudt, hoeveel tijd het kost en wat er van je gevraagd wordt. Je kunt je vragen stellen en uitleg krijgen over de Voetbal.nl app waarin vrijwilligerstaken vastgelegd worden.

De markt is voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan onze vereniging door zich in te zetten voor een leuke klus of structureel vrijwilligerswerk. Wil jij meehelpen alle ballen in de lucht te houden?

Kom dan 8 juni naar de Banenmarkt!