Fantastische seizoensafsluiting
vrijdag 31 mei 2019 - 14:23

Op Hemelvaartsdag hebben we het seizoen afgesloten met een gezellige dag voor alle leden. Ondanks dat de weersvoorspellingen in het begin van de week nog weinig goeds voorspelden, werd het een prachtige, zonnige dag!

’s Middags kwamen ouders en kinderen in actie bij het ouder-kind-toernooi, wat er soms fanatiek aan toe ging. Er was een reusachtig pop waarop je kon ‘stropdasschieten’, de oranje ING-leeuw bracht een bezoek aan het sportpark en aan het einde van de middag vond de finale van de Jong Fruit Penaltybokaal plaats. Tim Pijnenburg was het meest doelgericht en ging er met de bokaal van door.

Aansluitend was er een heerlijk BBQ en een reuze gezellige afterparty waar door de kinderen nog volop werd gevoetbald, maar ook gezongen. Het feestje ging tot in de late uurtjes door en alle aanwezigen waren er over eens dat zo’n seizoensafsluiting volgend jaar ook georganiseerd moet worden. En dan met nog meer deelnemers!

Wij danken de organisatie en de aanwezige kinderen en hun ouders voor de sfeervolle dag!

(klik op de foto voor meer beelden)