Angela Jansens legt voorzittershamer neer
dinsdag 4 juni 2019 - 13:15

Na bijna zeven jaar als voorzitter van onze mooie vereniging wordt het tijd om aandacht aan andere zaken te besteden. Angela heeft ruim van te voren aangekondigd de voorzittershamer neer te willen leggen en zich daarom tijdens de ALV in oktober 2018 niet herkiesbaar gesteld. Omdat er nog geen nieuwe kandidaat voor de functie van voorzitter was heeft zij, in het belang van de club, aangegeven in functie te blijven tot uiterlijk 1 juni 2019, of zoveel eerder er een vervanger zou zijn. Helaas is die vervanger nog niet gevonden maar 1 juni wel verstreken en stopt Angela als voorzitter.

Duizendpoot
Het moet gezegd worden dat een duizendpoot als Angela niet makkelijk te vervangen is. Bijna veertig jaar geleden maakte zij kennis met onze vereniging, toen haar ouders het beheer van de kantine op zich namen. Na 3,5 jaar als secretaris in het hoofdbestuur deel te hebben genomen, nam ze in oktober 2012 het stokje over van haar voorganger Chris van der Waarden.

Betrokken bij diverse commissies binnen de vereniging en zaken naar zich toe trekken als niet meteen iemand het initiatief nam om de taak op zich te nemen, kenmerkt Angela Jansens. Niet meer dan lof voor Angela en een te accepteren besluit.

Waarnemend voorzitter
De rol van voorzitter wordt voorlopig waargenomen door John-Paul Verkooijen. John-Paul is geen onbekende binnen de vereniging en is inmiddels 45 jaar lid van onze mooie club. Zijn taak is de komende maanden vooral het samenstellen van een nieuw bestuur, dat uiteindelijk tijdens de ALV in oktober door de leden wordt benoemd.

Hebben we jou nog niet in het vizier en kun jij van toegevoegde waarde zijn? Wil jij een steentje bijdragen aan het besturen onze vereniging? Meld je dan! Dit kan 8 juni van 10:00 – 12 uur in de Dongen kantine of anders via info@vvdongen.nl.

Groet,

John-Paul Verkooijen