VV Dongen blij met Osman Erbas als hoofdtrainer
donderdag 20 juni 2019 - 10:47

Het gerucht ging al een tijdje en een goed VV Dongen verstaander heeft slechts een half oor nodig. We zijn trots om te kunnen vertellen dat VV Dongen met Osman Erbas overeenstemming heeft bereikt. Met ingang van komend seizoen wordt Erbas hoofdtrainer van VV Dongen 1. De  44  jarige Osman tekent voor 1 jaar bij onze club.

Osman is geen onbekende van VV Dongen. Hij sloot zijn actieve voetbalcarrière af bij VV Dongen na een zeer succesvolle periode. Hij werd in 2008 en 2010 kampioen. Geen onbekende dus, die de cultuur van de club kent en die het trouwe publiek, dat hem altijd heeft gesteund, een fijne zondagmiddag wil bezorgen.

Na een periode als assistent-trainer van Dongen 1 heeft Osman ervaring als hoofdtrainer opgedaan bij The Gunners, Groen-Wit en dorpsclub VV Bavel.

Wim IJpelaar (Hoofd technische zaken a.i) zegt over de overeenkomst het volgende.: “Al tijdens het eerste gesprek met Osman werd ons duidelijk dat hij de juiste man voor ons is, die een elftal met veel nieuwe gezichten tot een collectief kan maken. Osman kent de clubcultuur, en samen met hem en velen die hem een warm hart toedragen, zien we met vol vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Osman Erbas is natuurlijk erg blij met zijn aanstelling: “Ik koester fijne herinneringen aan de tijd dat ik bij Dongen heb gespeeld en getraind. Dongen is een grote familie en daar heb ik mij altijd een onderdeel van gevoeld. Ook in de periode dat ik voor andere clubs heb gewerkt heb ik de club op de voet gevolgd en regelmatig contact gehad met de clubmensen. Ik heb dan ook altijd de overtuiging gehad dat ik ooit terug zou keren. Dat ik nu hoofdtrainer mag worden van mijn cluppie ervaar ik dan ook als een grote eer. Ik heb er enorm veel zin in om het publiek, de clubmensen, selectie en iedereen die Dongen een warm hart toedraagt op korte termijn te zien".

Het interim - bestuur heeft er veel vertrouwen in dat Osman erin slaagt om met een sterk gewijzigd VV Dongen een mooi seizoen in de derde divisie te beleven.