zondag 4 februari 2007 - 12:10

Hoi,
Ik heet Janno Verharen en vorige week ben ik gekozen als pupil van de week. Ik mocht samen met mijn team de E3 met de penaltybokaal meedoen en daarnaast was ik uitgenodigd om samen met het eerste elftal de hele voorbereiding mee te maken voor de wedstrijd tegen tegenstander Vlissingen.
Alles mocht ik zien voor de wedstrijd, de kleedkamers en de massageruimte. Ik mocht zelfs voor de wedstrijd met de jongens lunchen en de hele bespreking meemaken. Ook mocht ik de warming-up meedoen en alsof dat nog niet genoeg was mocht ik ook de aftrap van de wedstrijd doen. Ik moest de bal wegtrappen, kreeg hem weer terug en mocht toen door alle spelers van Vlissingen heenlopen om daarna te scoren. Tijdens de eerste helft mocht ik in de dug-out zitten en tijdens de rust was het dus de penaltybokaal.
Ik heb heel erg genoten van deze dag en vond het heel leuk om pupil van de week te zijn.

groetjes van Janno