Jan van Boxel erelid van De Kamelen
donderdag 4 juli 2019 - 09:50

Jan van Boxel benoemd tot erelid van De Kamelen

Afgelopen zondag, tijdens de jaarlijkse barbecue van De kamelen, is Jan van Boxel benoemd tot erelid van dit team. De Kamelen is de geuzennaam voor het veteranenteam van vvDongen.

Jan van Boxel is al jaren de stuwende kracht achter het veteranenteam van vvDongen. Als voorzitter is hij degene die de contacten onderhoud met de teams die deel uitmaken van de veteranencompetitie. De man van de speeches en die niemand vergeet in zijn betoog.

Jan zorgt er al jaren voor dat er altijd een team staat. Mensen die zich afmelden kunnen dat niet zonder goede reden en ook de trainingen worden via de groepsapp ruim van te voren geactiveerd.

Jaarlijkse evenementen zoals de kerstborrel, kaartavond, vriendschappelijke wedstrijden, het toernooi voor 35+ en de afsluitende barbecue organiseert hij graag.

Hij is zonder meer de kartrekker van De Kamelen en zoals velen zullen beamen zouden de veteranen niet meer bestaan als Jan hier niet al jaren zich zoveel voor had ingezet. Jan, de bescheiden man die de eer niet snel naar zichzelf trekt, heeft meer dan verdiend de titel “erelid van De Kamelen, veteranen vvDongen” ontvangen en wij feliciteren hem hiermee van harte.