Frank van Heteren leider VV Dongen
vrijdag 19 juli 2019 - 17:08

Frank van Heteren nieuwe teamleider VV Dongen

Het bestuur van VV Dongen kan met trots meedelen dat Frank van Heteren het nieuwe seizoen de nieuwe leider wordt van het eerste team. Na ongeveer 10 jaar met andere bezigheden neemt Frank het stokje over van Hans Kuijsters.

Frank was al eerder leider. Tussen 2005 en 2009 was hij de organiserende kracht van de elftallen van Mart van Bree en Roland Schuermans. In 2008 promoveerde het team van Mart van Bree naar de 1e klasse en maakte Frank deel uit van de staf. De jaren daarna heeft hij honderden voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen geschreven. In zijn laatste jaar binnen de PR – commissie interviewde hij na de thuiswedstrijden trainers van beide teams.

“Eigenlijk wilde ik helemaal stoppen aangezien de club in een transitie zit en waarin nieuwe mensen het moeten gaan doen. Maar vorige week kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik eventueel interesse had in de functie van leider. Trainer Osman Erbas ken ik nog uit mijn tijd dat ik leider was en Osman voetbalde in het eerste. Mijn naam stond hoog op zijn verlanglijstje en na een aantal dagen goed nadenken en erover praten met mijn vriendin heb ik de knoop doorgehakt. Ik weet dat de taak van leider een enorme impact heeft op mijn privéleven, maar ik weet dat ik samen met Osman snelle een-tweetjes kan maken, omdat we elkaar niet meer hoeven uit te vinden. We hebben elkaar afgelopen donderdag samen gesproken en elkaars wensen en ambities uitgesproken. Na dat gesprek was ik nog enthousiaster”, aldus de kersverse teamleider.

Frank wil bijdragen aan het ‘nieuwe’ VV Dongen en hoopt met zijn werk een positieve impuls te geven tijdens het aankomende seizoen. “We hopen de supporters aan ons te binden, want ondanks dat er veel bekende namen zijn vertrokken is het beginnen met een schone lei misschien wel lekker. We zullen gaan zien wat het allemaal oplevert en ik nodig daarom elke VV Dongen supporter uit om de thuiswedstrijden te bezoeken. De tegenstanders weten dat het zeer lastig kan zijn in Dongen!”