Veteranen verslaan stadsgenoot DVVC
zondag 15 september 2019 - 20:26

14-09-2019 Kamelen winnen eerste, en verliezen tweede helft.

Een goede eerste helft tegen de wit-groenen van ‘langs het kanaal’, resulterend in een 5-0 voorsprong. De tweede helft heeft een ander wedstrijdverloop en DVVC wint dan met 0-2. Eindstand dus 5-2 in het voordeel van de kamelen.

Een grote opkomst van onze generatiegenoten. Voetballers, trainingsdeelnemers, supporters en staf, allemaal zijn ze er om kwart voor drie. Is er een belangrijke wedstrijd? Ja, dat ook, maar eerst wordt de nieuwe teamfoto gemaakt. Kijk maar eens naar het resultaat elders op de Dongen site.

DVVC heeft dit seizoen geen overvloed aan spelers. De wervingsactie in het “Dongens krantje” heeft geen grote toeloop gebracht. Vandaag staan er toch elf spelers aan de start. Good old Rian laat daarvoor de “80 van de Langstraat” aan zich voorbij gaan en staat zelf op doel.

De eerste helft voeren de kamelen de boventoon. DVVC deelt via oa Tim wat speldenprikken uit, maar gaandeweg rijgen de kansen van Dongen zich aaneen. In de 8e minuut wordt de score geopend door Brett. En hij maakt er nog drie, daarbij enkele malen goed in stelling gebracht door Jeffrey. Tussendoor kan de nieuwe aanwinst Jurgen zijn eerste kamelendoelpunt tellen. Ruststand 5-0.

Niet alle 19 supporters zien we de tweede helft terug op het C-veld. Sommige geloven het wel. Dongen zet dan de 4 wissels in, en gaat er in kwaliteit niet op achteruit. DVVC brengt ook enkele andere spelers in, en gaat daarmee veel sterker voetballen. Dat resulteert zelfs in 2 doelpunten. Dongen krijgt ook nog kansen, maar obstakels als lat en keeper voorkomen een andere uitslag: het blijft bij 5-2.

JanB.