Grote Clubactie en SuperLoten
donderdag 19 september 2019 - 13:12

Grote Clubactie en Superloten

In de wandelgangen hoor ik leuke en enthousiaste berichten van kinderen die al meer dan 40 loten verkocht zouden hebben. Iedereen doet zijn best en de één durft meer dan de andere en spreekt gewoon mensen aan. Fijn dat men zich betrokken voelt en zijn steentje bijzet om de club te steunen. Een hart en betrokkenheid bij de club.

Natuurlijk zijn we als vereniging blij met elk verkocht lot.

Omdat alle verkochte loten ook ingevuld moeten worden is het verzoek om de boekjes op tijd weer in te leveren, dit kan bij de trainer/leider, bij Peter van Heteren of bij de bar.

Ook wordt er hard gewerkt om Superloten te verkopen. De seniorenteams en de oudere jeugdteams zijn benadert voor de koop van een Superlot en een aantal hebben er al één gekocht. Voor degene die nog graag een superlot willen hebben en niet weten bij wie ze moeten zijn kunnen een mailtje sturen naar Peter van Heteren, heter121@planet.nl, dan komt dat zeker voor elkaar. Je kunt hem natuurlijk ook aanspreken op ons sportpark want daar is ie vaak genoeg te vinden :).

Kortom: Laten we van de Grote Clubactie ook dit jaar weer een succes maken!