NOAD wint wederom van de vets
zondag 22 september 2019 - 11:04

20-09-2019 Kamelen verliezen vriendschappelijke wedstrijd.

De jaarlijkse vriendschappelijke wedstrijd tegen NOAD (de veteranen van fusieclub FC Tilburg) staat weer op de programma. De afgelopen jaren hebben de leuke ontmoetingen nimmer winst gebracht. Ook dit keer niet, de eindstand is 3-1. Maar zoals een Tilburger ons moed insprak, “het moment dat jullie een keer winnen komt steeds dichter bij”.

Het is sprokkelen deze de week. Voor een wedstrijd op vrijdag kan niet iedereen zich vrij maken. Via noodscenario’s en last minute oproepen reizen we toch met voldoende manschappen naar het voormalige Longa Sportpark. Dank aan Paul, Wesley, Mark en Christian voor het meedoen.

De eerste helft verloopt voorspoedig. NOAD komt niet echt voor het doel van onze goalie Ed. Dongen combineert aardig en kan na 20 minuten zelfs de 0 – 1 aantekenen. Op slag van rust ontsnapt echter een NOAD speler aan de buitenspelval en kan alleen nog onreglementair gestopt worden. De terechte strafschop wordt knap binnengeschoten. Ruststand 1 – 1.

De tweede helft geeft een ander beeld. De kamelen moeten de nodige omzettingen doen en NOAD past een sterk wisselbeleid toe. Het is laatstgenoemde ploeg die de boventoon voert. In beweging en loopvermogen troeven ze Dongen af. Dat mondt uit in twee doelpunten. Eindstand 3 – 1.

Het is altijd fijn om tegen NOAD te voetballen. Maar we willen er ook van winnen. “Nooit Opgeven Altijd Doorgaan” is het advies dat we er voor meekrijgen.

JanB.