Dongen 1 (zat) gelijk na wisselvallige wedstrijd
zondag 29 september 2019 - 13:14

Vandaag mocht Dongen aantreden tegen Willem II (A). De eerste helft met wind tegen was van Dongen zijde matig. Er werd teveel ruimte gegeven aan de tegenstander, en de meeste duels gingen verloren. Willem II had wat vaardige spelers in de ploeg. Met name de rechtsbuiten was niet af te stoppen en wist wel raad met de ruimte die hij kreeg. Dongen speelde zelf te slordig en kwam maar sporadisch bij de goal van de tegenstander. De bezoekers namen verdiend op een 0-1 voorsprong, maar verzuimden het verschil groter te maken. Rust. Na rust een totaal ander beeld. Dongen, met de wind in de rug, zette nu vroeg druk en ging feller de duels in.
Daardoor werd er wat beter gecombineerd, er zaten echter nog slordigheden in het spel waardoor het overwicht nog niet resulteerde in grote kansen. Dongen bleef echter met grote inzet spelen, en ging alles of niks spelen. Uiteindelijk kwam het doelpunt vlak voor tijd door Jorg, waardoor Dongen toch nog een zwaarbevochten punt overhield aan deze wedstrijd.