Dongen zat. 1 Eerste nederlaag na matige pot.
zondag 13 oktober 2019 - 20:23

Dongen maakte te veel fouten om aanspraak te maken op de overwinning tegen GSC/ODS. In de eerste helft een slordig Dongen, dat teveel balverlies leed. Niet alle posities waren volgens afspraak bezet waardoor Dongen niet in haar spel kwam. Luc kreeg al na 5 minuten een tik en speelde (zoals later bleek) met een lichte hersenschudding door. Of het daardoor kwam valt nog te bezien maar de gasten maakten na een kwartier de 0-1, waarna Dongen ook een kans kreeg. Maar binnen 10 minuten was de wedstrijd beslist via Doran en opnieuw Monte 0-3, nadat Dongen de bal niet weg kreeg. Luc moest het veld verlaten, en Dongen kreeg wat meer grip. Rust.
Na rust voetbalde Dongen wat beter maar kon nauwelijks kansen afdwingen. Na een kwartier werd er gekozen voor een 1 op1 achterin en zowaar maakte Dongen in de 75 min., de 1-3 via R. Snoeren, maar verder kwam Dongen niet. Uiteindelijk werd de 1-4 nog gemaakt in de slotfase door W. Van de Wiel, waardoor Dongen zijn eerste (terechte) nederlaag leed.
Volgende competitiewedstrijd
26 oktober; Berkdijk1-Dongen1