Eenvoudige winst van de vets
zondag 27 oktober 2019 - 09:55

26-10-2019 Kamelen winnen van OVV’67 uit Oosteind.

Fijn om weer eens bij OVV’67 te zijn. Het is rustig op het fraaie grote sportpark. Geen andere wedstrijden. Maar deze kleine zondagvereniging brengt (net als Molenschot) toch maar op zaterdagmiddag een veteranenteam op de been. Qua wedstrijd tegen deze voetballers is het voor de Dongense kamelen een relatief gemakkelijke overwinning. Een ruststand van 1-4 resulteert in een 1-6 eindstand.

Vanuit het veteranen talententeam is vandaag Christiaan overgeheveld. Er zijn wat geblesseerden en afmeldingen. Maar met toch een respectabel aantal van 14 voetballers zijn we vandaag in Oosteind.

In het begin wat gedoe, want de scheidsrechter is er nog niet en de reserveshirts van OVV zijn niet voorhanden. Althans, ze zijn er wel, maar met onvoldoende grote maten voor spelers van de thuisclub. Dan voetballen wij wel in onze blauwe inloopshirts en de thuisclub in het reguliere geel. Zo gezegd, zo gedaan.

De eerste helft eindigt dus in 1-4, daar komen ze: de 0-1 scoort Joan na een voorzetje van Brett, de 0-2 is een voorzet van Osman waarna Brett scoort, de 1-2 is een knappe actie van oud Dongen voetballer Vincent, de 1-3 is een fraai afstandsschot van Jeffrey en de 1-4 is een voorzet van Christiaan die Osman inkopt.

Dan is het rust. De Rooibos-ranja is verschrikkelijk zoet, maar dat terzijde. Jurgen is inmiddels in de ploeg gekomen voor Brett. Later wisselen Joan voor Wiljan en Loek voor Jan. Wiljan, dat is toch die invaller die altijd scoort? Precies, als de andere voetballers wat vermoeid geraken slaat ie toe. Ook dit keer weer. In twintig minuten speeltijd weet ie twee keer te scoren. Eindstand 1-6.

Een eenvoudige winst bij het Oosteindse OVV’67, met gedurende het verblijf soms wat verassende elementen. Dat kwam nogmaals tot uiting toen Jan O (en alleen hij) na afloop nog enkele kruidendrankjes van zijn OVV’s leeftijdgenoot aangeboden kreeg.

JanB.