Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Dongen zaterdag 1 bedankt sponsoren
zaterdag 2 november 2019 - 12:47

2

Op 28 september werden de sponsoren uitgenodigd. Uit handen van een vertegenwoordiger van het bestuur werden bloemen uitgereikt en namens de spelers werden de sponsoren bedankt middels een wijnpakket. Ook speler Ruben van Dongen werd bedankt voor het werven van de sponsoren en het regelen van alles.

Het nieuwe zaterdagteam loopt er nu piccobello bij; nieuwe uittenues, thuistenues, trainingstenues, coachjassen, presentatiepakken en tassen. Bovendien kon een nieuwe partybox aangeschaft worden dankzij een gedeeltelijke bijdrage van een anonieme sponsor.

Nogmaals dank namens VV Dongen zaterdag 1 aan;

 

Schoenmakerij Henry Smans

Een werkplaats waar eenieder graag komt. Gezelligheid, buurten en op tijd een bakske drinken met de klanten. En daarnaast vakwerk afleveren.

ZERO gas warmtepompen en zonnepanelen 

Voor een stille en duurzame waterpomp

Een woning zonder gas is dichterbij.

 

Tegelzettersbedrijf Henk&Jeroen Hultermans

U kunt bij ons terecht voor o.a. tegelwerk (lijm en specie), het verwerken van natuurstenen en keramische tegelvloeren en -wanden, renovatie, nieuwbouw,betegelen van badkamers, betegelen van keukens, industriële verbouwingen, en betegelen van zwembaden. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren.

 

Timmermans Verzekeringen B.V.

Timmermans Verzekeringen BV is dé totaalaanbieder voor al uw verzekeringen. Wij verzorgen zowel uw schade- als levensverzekeringen, voor u als ondernemer én als particulier. Bij Timmermans Verzekeringen BV kunt u rekenen op een snelle en correcte schadeafhandeling. Wij zijn een onafhankelijk adviseur, wat betekent dat wij voor u als relatie de beste oplossing bieden voor uw risico’s.

 

en de anonieme sponsoren