DERTIG PLUS MINI-TOERNOOI EN KERSTDRINK OP 21 DECEMBER
maandag 18 november 2019 - 09:42

1Zet deze datum alvast in je agenda.

Op zaterdag 21 december is de KerstDrink van de veteranen in onze eigen Dongen kantine. We maken er een mooie Kerstmiddag van. Onder het genot van een drankje en een hapje genieten we even na van het afgelopen voetbaljaar. Tevens verrichten we de prijsuitreiking van onderstaand mini toernooitje. En als bijzondere afwisseling zal wederom een Kerstspeaker zijn beschouwing geven op het Dongens voetbal, en in het bijzonder op dat van de veteranenafdeling. De aanvang is 17.00 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Voorafgaand aan de borrel organiseren we een zeven tegen zeven mini toernooi, voor alle dertigplussers van onze vereniging. Dus zeker niet alleen veteranenleden, maar ook voetballers uit de zondagteams, leiders en trainers (M/V) en alle overige dertigplus leden die mee willen doen.
We verzamelen daarvoor die middag om 14.30 uur. Op twee kleine veldjes houden we de toernooiwedstrijdjes en zijn op tijd weer klaar voor de borrel. Onder dat genot evalueren we de sportieve activiteit en verdelen we de prijzen.

Het is fijn dat een aantal zondagvoetballers op leeftijd al heeft toegezegd om mee te doen. Ongetwijfeld sluiten andere verenigingsleden hier bij aan. Het verzoek is om je vooraf aan te melden bij Erwin: erwinenfieke@home.nl ,dat kan al vanaf nu. En zet deze datum vervolgens ‘vast’ in je agenda.

Team dertig plus.