Mammoet Road Cargo hoofdsponsor JO15-1
woensdag 13 november 2019 - 17:41

Mammoet Road Cargo hoofdsponsor JO15-1

Met trots kunnen we melden dat de JO15-1 wordt gesponsord door Mammoet Road Cargo.

Enkele ouders en stafleden zijn de afgelopen maanden druk op zoek gegaan naar sponsoring voor de selectie JO15. Enkele subsponsoren hebben zich hiervoor gemeld en zo ook Mammoet Road Cargo. De gehele selectie is voorzien van wedstrijdtenues, trainingspakken, poloshirts (presentatie tenue), inloopshirts en mooie voetbaltassen.

Mammoet Road Cargo richt zich op de Europese markt van uitzonderlijk wegtransport, machinetransporten en projectlading. Bijzondere afmetingen en gewichten zijn een uitdaging voor deze transporteur en vvDongen is trots dat deze gigant zich de komende drie jaar aan de club heeft verbonden middels deze geste.

Wij wensen de JO15-1 veel sportieve successen. Aan de kleding kan het niet liggen :)