Onnodig verlies Dongen 1 (zat)
maandag 2 december 2019 - 08:53

1Vandaag de uitwedstrijd tegen vv Oosterhout, een ploeg met veel ervaring
Voor rust een slordig Dongen, dat wel de combinaties zocht maar vaak onnodig de bal kwijt was. Oosterhout moest het vooral hebben van zijn ervaren spits Stefan Kok, die veelvuldig gezocht werd door de thuisclub.
Dongen werd sporadisch gevaarlijk, maar gaf na 20 minuten geheel onnodig een penalty weg, die verzilverd werd door Stefan Kok. Hierna een fout achterin bij Oosterhout, en Jip Bals kon alleen op de keeper af. Zijn afwerking eindigde helaas op de paal. Vijf minuten later weer een slordigheid en weer een penalty voor Oosterhout en wederom Stefan Kok die afwerkte.
Rust
Na rust stond er een ander Dongen op het veld. Oosterhout werd vastgezet en het was wachten op de aansluitingstreffer. Het duurde even, maar 20 minuten voor tijd viel de 2-1 dan toch, nadat Niels Dingemans een corner binnenschoot.
Er was weer hoop, maar Dongen speelde te gehaast en weer slordig, waardoor de vele aanvallen geen kansen opleverden. Oosterhout kon er vaker uitkomen en vlak voor tijd viel de 3-1 door Ferry Stoop. Volgende week volgt de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen de nr.2 IFC, aanvang 14.00 uur !