Floris Emmen is De Pupil van de Week
maandag 9 december 2019 - 18:35

Aanstaande zondag 8 december is Floris Emmen tijdens het duel tussen VV Dongen en Westlandia de Pupil van de Week.

Floris is 9 jaar jong en speelt in de JO11-1. Het blijkt wel dat Floris een echte wereldburger is, want bij zijn voorkeur voor beste club en beste voetballer switcht hij van de ene naar de andere fantastische club,

Zo vindt Floris Messi van Barcelona de beste voetballer, maar zijn favoriete club is dan wel weer Manchester City. Ja, en daar komt gewoon onze aanvoerder tussen te staan, want Floris is bij VV Dongen fan van Jan Gerrits jr.

Floris zal na de wedstrijd met Jan op de foto gaan en krijgt een mooie bal met de handtekeningen van alle voetballers. Maar voordat hij die krijgt mag hij de hele middag met de jongens optrekken en ervaren wat er allemaal rondom een wedstrijd van het eerste gebeurt..

We wensen Floris een dag vol voetbalplezier toe en we zijn benieuwd naar zijn avonturen.

Veel plezier Floris !!!!