Vrijwilligersavond 14 februari 2020
maandag 20 januari 2020 - 16:45

Uitnodiging vrijwilligersavond vvDongen

Op vrijdag 14 februari  zijn al onze vrijwilligers (met hun partner) van harte welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond. Het wordt een compleet verzorgde avond  om jullie te bedanken voor je inzet, enthousiasme en betrokkenheid voor en bij ons VV Dongen.

Een avond waarop jullie in het zonnetje staan en mogen relaxen na al het harde werk wat je een heel seizoen verricht.

Deze knotsgekke avond zal geheel in het teken van carnaval staan welke een week later is, wij gaan deze avond alvast proefdraaien dus doe allemaal je mooiste, gekste creaties aan. Er zal een leuke prijs zijn voor het leukst/best verklede koppel.

Zorg dus dat je er bij bent!, we gaan er een knotsgekke avond van maken……

Meld je uiterlijk voor 1 februari  aan via info@vvdongen.nl of via de inschrijfformulieren welke beschikbaar zijn aan de bar,  en vermeld daarbij of je partner meekomt.