As zaterdag 30 plus Minitoernooi en Kerst Drink
maandag 16 december 2019 - 21:29

Aanstaande zaterdag (21 dec) is het zover, het 30 plus Minitoernooi en de Kamelen Kerst Drink. Wat is het ook alweer?

Dertig Plus minitoernooi (14.30 uur)
Dit is een toernooitje voor alle m/v dertigplussers (dus niet alleen veteranen) van onze vereniging. In gemeleerde teams spelen we op kleine veldjes (7x7) enkele gezelligheidswedstrijdjes. Het zijn de laatste gezamenlijke voetbalbewegingen in 2019. Zorg dat je erbij bent. Neem je trainingskleding mee. Bij aanvang worden kleurrijke hesjes uitgedeeld.
Voor deelname aan het minitoernooitje moet je je vooraf aanmelden. Doe dat voor 19 dec bij Erwin (erwinenfieke@home.nl). We verzamelen op zaterdag om half drie in de kantine. Er is dan al een faire teamindeling gemaakt. Om drie uur beginnen de wedstrijdjes. We zijn dan om pakweg half vijf weer klaar om richting de Kamelen Kerst Drink te gaan.

Kamelen Kerst Drink (17.00 uur)
De Kamelen Kerst Drink begint om vijf uur. Alle vets en alle andere Dongen-leden (met partners en kinderen) zijn uitgenodigd.
We maken er een gezellige middag van. Er is een drankje en een hapje. We doen dan ook de prijsuitreiking van het minitoernooitje en juichen de winnaars toe op het immense podium. Vanaf datzelfde podium zal later onze Kerstspeaker het veteranenvolk toespreken. Deze glossy tonproater gaat het leven en het Dongense voetbal, in het bijzonder dat van de kamelen, vanuit een andere invalshoek belichten.

Nou, we hopen je zaterdag te treffen.
Groet, team 30 plus