Najaarskampioenen bij VV Dongen !!!
maandag 16 december 2019 - 21:56

Ok het was een druilerige dag, maar dat was dan ook alles. Er werd volop feest gevierd bij V.V. Dongen door de JO17 en JO19 junioren. De JO17-4 en JO17-5 werden vandaag kampioen en ook de JO19-2 wist de eerste plek veilig te stellen.

JO17-4, het elftal van Joeri Arnouts en Marcel Aalderink heeft misschien wel de grootste prestatie geleverd. Het is een elftal dat is samengesteld uit spelers van verschillende elftallen maar desondanks verloor men pas op 16 november (!!) hun eerste en enige wedstrijd. Klasse !!

JO17-5 is een elftal dat al jaren bij elkaar is en al heel wat kampioenschappen heeft gevierd. Voor hen geldt dat ze ongeslagen kampioen zijn geworden. Ze gaan het in de voorjaarscompetitie een klasse hoger proberen en hen kennende zullen ze ook daar weer hoge ogen gaan gooien.

De JO19-2 is ook zo'n elftal dat elkaar door en door kent en niet voor het eerst een kampioenschap viert. Het is een echt vriendenteam geworden, naast het voetbal zijn ze nogal eens met elkaar op stap. Ook de JO19-2 gaat het in de voorjaarscompetitie een klasse hoger proberen.