JO17-4 najaarskampioen
woensdag 18 december 2019 - 12:12

JO17-4 verdiend najaars kampioen

Dongen JO17-4, het team van coach Joeri Arnouts en Marcel Aalderink heeft de eerste competitie van de voetbaljaargang 2019-2020 perfect afgesloten met een 5-0 thuisoverwinning op het Tilburgse ZIGO. Met dit resultaat werd het kampioenschap in de vierde klasse veilig gesteld. Van de elf gespeelde wedstrijden won Dongen JO17-4 er maar liefst negen. Een keer werd gelijk gespeeld en tegen directe concurrent The Gunners werd verloren. Doordat het  team van The Gunners zelf ook tweemaal een misstap maakte werd Dongen verdiend kampioen. Dongen JO17-4 behaalde 28 punten uit 11 wedstrijden, scoorde daarin  45 keer en incasseerde 14 tegentreffers.

Spannend was de wedstrijd op het kunstgrasveld tegen ZIGO niet echt . De Tilburgers boden niet echt serieuze tegenstand. Halverwege stond het scorebord al op 3-0 dankzij doelpunten van Ties Aalderink, Julius Bongers en Sjors van Kerkhof. Laatstgenoemde maakte er in de tweede helft nog twee en bracht daarmee zijn seizoenstotaal in de competitie tot nu toe op 26 doelpunten.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mari Leemans werden de kampioenen van de JO17-4 namens het bestuur van Dongen door Anja en Wim Hartmans verrast met een bos bloemen, een medaille en een fraaie kerstmuts. In de kantine volgde daarna nog een klein feestje om dit mooie resultaat te vieren. Veel Jongens uit dit elftal spelen dit seizoen voor het eerst bij elkaar en trainer/coach Joeri Arnouts is er snel in geslaagd om er een goed op elkaar  ingespeeld team van te maken waar het voetbalplezier van afspat.

Ties. Bas, Max Arnouts, Mustafa, Max Binnekamp, Julius, Wietze, Ahmet, Cihan,Sjors, Ayuub, Misael, Koen, Haydar, Guus, Lucas, Corneel en Mete van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat en veel succes in de voorjaarscompetitie.