Geslaagde Kamelen Kerst Drink
zondag 22 december 2019 - 15:17

21 dec 2019: Ook een succesvol 30 plus mini toernooi.

De jaarlijkse Kamelen Kerst Drink was weer erg gezellig. Ieder jaar organiseren de veteranen een middag en avond waar plaats is voor activiteiten en plezier onder het genot van een hapje en een drankje.

Het dertig plus minitoernooi werd gewonnen door de Aasgieren, Rens, Thijs, Marc, Perry, Brett, George en Rob. Onder leiding van Anja en de bezielende leiding van onze scheidsrechters Wim, Bouke en Raymond werden de wedstrijden op het scherpst van de snede uitgevochten. Drie wedstrijden van 20 minuten bleek toch voor een aantal deelnemers net iets te veel, waardoor de Aasgieren konden toeslaan. Zij gingen er met hoofdprijs vandoor.

Na een welverdiende douche was er erwtensoep met stokbrood voor iedereen. Mooi om te zien dat er veel partners en kinderen gekomen waren. Natuurlijk waren onze niet voetballende veteranen ook van de partij. Zo kon iedereen gaan genieten van het verhaal van onze nieuwe �zaakwaarnemer�. Hij kwam een presentatie geven van zijn visie op onze veteranen.

Deze visie gaf veel stof tot napraten. Dit werd dan ook massaal gedaan. Er werd veel gelachen en de grote vraag is of deze man volgend seizoen nog onze zaakwaarnemer zal zijn?

Al met al was het weer een geslaagde dag en we wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020.

Team Dertig plus.