Piet Scheepers clubredacteur vvDongen
woensdag 22 januari 2020 - 12:32

Het bestuur van vvDongen, de sponsorcommissie en de websitecommissie stoppen veel tijd en energie in het informeren van leden, gasten, sponsoren en de buitenwereld over het reilen en zeilen van de club. Van Club TV in de kantine, nieuwsberichten en wedstrijdverslagen op de clubwebsite tot persberichten in de plaatselijke media. "Maar dat moet nog beter", heeft het bestuur bepaald. "Op allerlei gebied moeten we beter uitdragen wie we als club zijn en wat we doen, waar we heen willen als vereniging en wat onze doelstellingen zijn. Voetballers, supporters en betrokkenen zijn zich lang niet altijd bewust wat er allemaal speelt binnen de vereniging. Daarom hebben we besloten om een clubredacteur aan te stellen.

Mag ik jullie voorstellen. Piet Scheepers, clubredacteur van vvDongen
Piet is geen onbekende binnen de club en zeker geen onbekende binnen "het Dongense". Piet heeft in het verleden met regelmaat geschreven voor vvDongen, is als speaker actief geweest en heeft destijds met volle overtuiging nog een aantal jaar samen met Kees Snoeren een speciale editie over vvDongen uitgebracht. Dat Piet ook een handbaldier is is ook niemand ontgaan, maar dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, wordt ook nu weer werkelijkheid.

Het bestuur heeft Piet gevraagd zich weer in te spannen voor vvDongen, omdat we juist op het gebied van communicatie hieraan behoeften hebben en zoveel mogelijk geïnteresseerden willen bereiken..
We zijn er daarom trots en blij mee dat, vanaf nu, we Piet weer met enige regelmaat op sportpark De Biezen mogen zien rond huppelen en mochten er goede ideeën zijn waar Piet over zou kunnen schrijven, spreek hem daarop aan. Denk aan een persoon of het team welke je eens in het zonnetje wil zetten, of een onderwerp dat in belang van de vereniging voor goede pers kan zorgen.
Kortom: veel succes Piet !