Veteranen overwinteren goed
zondag 26 januari 2020 - 17:10

Kamelen winnnen eerste wedstrijd van 2020 tegen NEO 25

De veteranen van VV Dongen zijn goed -de winter- doorgekomen. De vele trainingsarbeid betaalt zich uit. Op alle fronten zijn de kamelen vandaag net iets beter dan de tegenstander. In een wat eentonige wedstrijd wordt NEO 25 met 5-0 verslagen.
Afgezien van de perfecte scheidrechters en de goede grensrechters is het dus een wat eentonig schouwspel. Derhalve hier alleen de hoogte punten.
Minuut 3: Osman draait zich goed vrij en passt op Brett die even kapt en draait en dan vanaf pakweg 14 meter de keeper verschalkt, 1-0.
Minuut 7: een Kamelencorner wordt bij de eerste paal doorgekopt en valt voor de voeten van Osman die raak schiet, 2-0.
Minuut 27: NEO 25 heeft een betere periode, maar bij een uitval geeft Jeffrey vanaf rechts een voorzet die door een verdediger in eigen doel wordt gewerkt, 3-0.
Minuut 39: Een corner wordt bij de tweede paal teruggelegd op Jurgen die hard op het houtwerk kopt, de terugkaatsende bal wordt door Joan binnengeschoten, 4-0.
Minuut 43: Jeffrey onderschept op de vijandige helft een bal en geeft die aan de vrijstaande Osman die hem over de keeper lepelt, 5-0.

Een goed begin in 2020 is het halve werk. Op naar de volgende match tegen stadsgenoot DVVC.

JanB.