Oefenen tegen Feijenoord O19
maandag 27 januari 2020 - 17:29

VV Dongen oefent tegen Feijenoord 0-19

Zaterdag 1 februari speelt Dongen 1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen 0-19 van Feijenoord, het team dat onder leiding staat van good old Dirk Kuyt. De wedstrijd wordt gepeeld op het nieuwe trainingscomplex Varkenoord.

Liefhebbers die met de spelersbus mee willen reizen kunnen zich aanmelden bij Toon Beerens. Kosten 10 euro. Vol = vol. Tijdstip van vertrek 12:15 uur. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Wedstrijd is ingelast omdat er zondag 2 februari geen competitiewedstrijd is gepland. ,, Even lekker in je ritme blijven,” merkt trainer Osman Erbas op.

9 februari staat thuis de competitiewedstrijd tegen Gemert op het programma met aansluitend een gepaste derde helft met een DJ die voor extra sfeer gaat zorgen. Noteer deze dus ook alvast.