Veteranen kaarten
zondag 2 februari 2020 - 14:38

131-01-2020 Geen kamelenwedstrijd, wel kaartavond.

In de vroege ochtend meldt DVVC zich af voor de weekendwedstrijd tegen Dongen vets. Teleurstelling alom, daar de kamelen zich goed voorbereid hebben. Als alternatief staat op vrijdagavond echter de rik- en jokeravond op het programma. Toch volop passie en strijd derhalve bij deze leeftijdsgroep.

Het kan dan oubollig zijn, een kaartavond, maar die ene keer per jaar merk je dat niet. Vijf en veertig aanwezigen bij dit kamelenfestijn. Enthousiaste kaarters, veteranen en introducÚs, die allemaal strijden voor de hoogste eer. Een lieftallige barkeepster Kyara die met haar al even lieftallige assistenten Marcel, Frank en Cees B zorgen voor een hapje en een drankje.

En dan wat over de uitslagen. De poedelprijs bij het rikken (lekkere wordt van de Hema) is voor Ronald. Wim is bij dit spel de winnaar. Hij is nog even bezig om te ontdekken wat zijn ontvangen prijs eigenlijk is.
Cees V heeft niet de poedelprijs. Bij het jokeren gaat het immers om het minste aantal punten. Na het herstel van de jury wordt ie als supertrotse winnaar gehuldigd.

Een leuke avond, welke ook na afloop van het kaartspel nog even voortduurde.

JanB.