Selectie Dongen 1 blijft grotendeels bij elkaar
dinsdag 18 februari 2020 - 15:00

1

 

VV Dongen legt huidige selectiespelers vast voor volgend seizoen.

 

Nadat de Technische Commissie van VV Dongen eerder dit seizoen had besloten twee jaar door te gaan met trainer Osman Erbas zijn we zeer verheugd te melden dat ook zijn assistent Ozcan Ozkaya er ook volgend seizoen weer bij zal zijn.

Vervolgens zijn er de afgelopen weken diverse gesprekken gevoerd met de huidige selectiespelers om al in een vroeg stadium duidelijkheid te hebben hoe de zaken ervoor staan voor het volgende seizoen..

De Technische Commissie en de staf steken niet onder stoelen of banken tevreden te zijn met de huidige selectie. Daardoor was het streven om door te gaan met het merendeel naar het volgende seizoen. Het past bij vvDongen om met eigen spelers verder te willen.Daarnaast is het goed om verder te bouwen aan de fundering die door Osman Erbas is gelegd bij aanvang van zijn trainerschap bij VV Dongen. 

Salaint detail: spelers die vorig jaar nieuw aan de selectie zijn toegevoegd, voelen zich zeer thuis bij VV Dongen. Mede door de sfeer die alsmaar beter wordt in en rond het veld, en vooral ook door de spelers die al langer onderdeel zijn van de selectie en weten wat het betekend om bij vvDongen te spelen, is er een belangrijke basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van het team.

,,Voetballen doe je met je hart en doe je samen en dat past binnen de identiteit die VV Dongen wil uitstralen vanuit de club. Dat is de reden dat we zeer verheugd zijn te melden dat we zeker zijn dat we ook volgende jaar de volgende jongens weer op het hoogste niveau terugzien tussen de lijnen op sportpark De Biezen," 

Jan Gerrits jr.,  Mohammed Mansaray,  Luuk Hultermans,  Wessel Sprangers,  Mart van Bree,  Nassim Asrih,  Thom Avontuur,  Anouar Moukouh,  Tom Wijkmans,  Oguzhan Kacanci,  Jur Heijstee,  Gijs Timmermans,  Dilaver Solak,  Ridouan Kasroui, en Robert Roosen.

Daarnaast zal onze keeperstrainer, Ronald van Dongen, na afloop van het seizoen afscheid nemen van de staf na twee jaar trouwe dienst. Hier zullen we tezijnertijd nog wel aandacht aan besteden:)