Rob Roovers keeperstrainer volgend seizoen!
donderdag 27 februari 2020 - 20:32

Rob Roovers nieuwe keeperstrainer selectie vv Dongen

De Technische Commissie is zeer verheugd te kunnen melden dat Rob Roovers volgend seizoen de keepers van de senioren selectie gaat trainen. Rob is geen onbekende binnen onze vereniging. Jarenlang maakte Rob deel uit als keeper van de selectie en nadat hij daar in 2018 afzwaaide vertoont hij zijn kunsten, bij de veteranen van vv Dongen als aanjager op het middenveld. Daarnaast traint Rob ook nog enkele jeugdkeepers van vv Dongen.

Rob traint op dit moment nog altijd met veel plezier de keepers bij zustervereniging Olympia maar toen Rob werd benaderd begon het bloed toch te borrelen en heeft Rob zijn gevoel gevolgd en was de stap naar vv Dongen onvermijdelijk.

Dit alles past binnen het beleid van het bestuur dat er alles aan gelegen is om Dongen te laten groeien van onderuit en dat wil doen met leden die vv Dongen vooral een warm hart toedragen. Vandaar dat we trots zijn dit te mogen melden en wensen Rob in zijn nieuwe functie binnen de vereniging veel plezier en succes!