Hoofdtrainers Jeugd vvDongen 2020
zaterdag 18 april 2020 - 13:36

VV Dongen presenteert hoofdtrainers Jeugd

De omstandigheden van deze tijd hebben ervoor gezorgd dat het huidige seizoen plotseling afgelopen is. Een ontwikkeling waar we gezien de omstandigheden achter staan en hopen dat we daarmee het virus kunnen bestrijden.

Desondanks gaan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen gewoon door en kijken we weer vooruit.

We zijn al aan het nadenken over de teams voor volgend seizoen en gestart met het samenstellen van hoofdtrainers. Hierna kunnen we de volgende stappen gaan zetten.

De technische commissie is daarom ook verheugd te melden dat we voor het seizoen 2020-2021 de volgende jeugd-hoofdtrainers kunnen presenteren:

* JO19 Mart van Bree

* JO17 Tim Bouterse

* JO15 Jeffrey Weterings

* JO13 Nick Smans

* JO11 Xam van Domburg

* JO9 Meliksah Sahan

Allemaal zijn ze echte clubmensen die vv Dongen al jaren een warm hart toedragen.
We zijn trots dat zij onze jeugd gaan trainen en ondersteunen in hun ontwikkeling en wensen hen veel succes!

Namens de Technische Commissie,

Erwin van Dongen