Bestuur kijkt vooruit en wenst iedereen gezondheid en geduld
zaterdag 18 april 2020 - 13:36

Beste voetbalvrienden,

Wat een rare tijd en een onwerkelijke wereld waar we ons op dit moment in begeven. We hopen dat het jullie, ondanks alles wat er om ons heen gebeurt, goed gaat en wensen degenen die zowel zakelijk als privé lastig hebben erg veel sterkte toe.

Ook voor ons als bestuur is dit een verwarrende en onzekere tijd. Het is voor ons allen de eerste keer dat we een seizoen niet af kunnen maken en kunnen ons volledig vinden in het besluit van de KNVB en RIVM. Voetbal is voor ons allen belangrijk maar gelukkig zetten we gezondheid en realisme voorop. We sluiten ons ook aan bij de mooie woorden van Osman die hij deze week deelde op social media. Beter kunnen we het niet verwoorden!

Ook financieel gezien is het voor de vereniging een onzekere tijd. We zijn hierover met de KNVB in overleg en zijn de effecten van deze crisis op een rij aan het zetten. Er vallen inkomsten weg, gaan de huurkosten wel door  en wat gaat de KNVB doen met de afdrachten die we moeten doen per lid?

Tot op heden denken we de zaken onder controle te hebben en zijn al begonnen met de voorbereidingen voor volgend seizoen. De velden kunnen we eerder gaan behandelen en het groot onderhoud kan mondjesmaat worden gestart. De nieuwe tenues voor de jongste jeugd liggen klaar en kan bij aanvang van het nieuwe seizoen worden uitgeleverd aan de betreffende teams.

Kortom we kijken vooruit en hopen dat iedereen dat doet binnen de vereniging want samen met alle leden, sponsoren en vrijwilligers komen we deze moeilijke tijd door en smachten we naar het normale ritme. Wanneer dat moment er is zullen we met zijn allen ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn!

Mocht je nog vragen hebben dan kunnen die gemaild worden naar info@vvdongen.nl dan zullen we trachten deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van vvDongen

John-Paul Verkooijen
voorzitter VV Dongen