Versoepeling training jeugd vvDongen
woensdag 22 april 2020 - 08:54

Trainingsmogelijkheden vvDongen

De versoepeling van de maatregelen van de overheid, aangekondigd tijdens de persconferentie door onze minister president op 21 april, betekent voor vvDongen dat er vanaf 29 april voor de jeugd gelukkig weer activiteiten georganiseerd kunnen worden. In het algemeen is het volgende van belang:

• Kinderen tot en met 12 jaar kunnen samen buiten trainen, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen samen buiten trainen, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij moeten onderling 1,5 meter afstand houden.
  • Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden.
  • Steeds geldt: geen ouders langs de lijn. Bij het brengen en halen van hun kinderen dienen de ouders de 1,5 meter regel in acht te nemen.
  • De kleedkamers blijven gesloten. Voor de training hebben de spelers zich thuis al verkleed en na de training douchen zij thuis.
  • De kantine blijft gesloten.

Het bestuur heeft even tijd nodig om zich te beraden over de precieze invulling van de trainingen. De diverse trainingsschema's zullen moeten worden aangepast en rekening worden gehouden met de onderlinge afstemming.

Verder zal alleen gebruik gemaakt gaan worden van het B-veld omdat de gemeente al gestart is met het groot onderhoud van de velden.

Verder, maar dat mag duidelijk, blijft het voetbalterrein gesloten buiten de reguliere openingstijden.

Nadere details zullen we voor 28 april bekend worden gemaakt via de website en overige sociale media en uiteraard met de trainers en leiders van de betreffende teams

Bestuur vvDongen