Sponsorcommissie bedankt sponsoren
woensdag 29 april 2020 - 06:50

De sponsorcommissie heeft de afgelopen dagen niet stil gezeten en zijn druk in de weer geweest een gezond pakket samen te stellen om de sponsoren van vv Dongen te bedanken.

Jong Fruit als trouwe sponsor van vv Dongen, was niet te beroerd en stelde de aardbeien beschikbaar, Natuurlijk Tomaat,  de biologische tomaten, Natuurlijk Henriette schonk de komkommer een ook Jumbo Dongen en Keurslagerij van Strien droeg een "steentje" bij en zo konden de commissieleden aan de slag in de mooie werkplaats van Autobedrijf Verharen & Wijnen. Wij danken ook Johan van Loon dat wij de koelcel mochten gebruiken en natuurlijk Buro Pracht voor het maken van het kaartje.

Persoonlijk worden de pakketjes rond gebracht en het is enorm fijn om te merken hoe dit door de trouwe sponsoren wordt gewaardeerd.

Allereerst is het vv Dongen te doen om het feit dat deze sponsoren vv Dongen al vele jaren de club steunen, maar juist in deze tijd is het belangrijk vertrouwen en waardering naar elkaar te tonen.

We doen het tenslotte samen. Nogmaals sponsorcommissie en sponsoren bedankt!!