Voorlopige teamindelingen
woensdag 10 juni 2020 - 17:37

Voorlopige teamindelingen JO13 t/m JO19

Het is elk seizoen weer een enorme klus om aan zoveel mogelijk wensen van spelers te voldoen.

Sommigen willen zo hoog mogelijk spelen, sommigen willen graag bij hun vrienden in een team spelen. Ook moeten we de keepers verdelen over de teams, moeten we kijken naar de juiste mix van aanvallers, middenvelders, verdedigers en het aantal meisjes in een team.

Elk jaar zijn er ouders die het voor hun kind niet eens zijn met de oplossing die wij als vereniging hebben bedacht. Dat is helaas onvermijdbaar en dat vinden wij heel jammer.

Daarnaast is het zo dat we niet kunnen voorzien welke spelers in deze periode opzeggen of aanmelden. Dat betekent dat er misschien nog kleine aanpassingen nodig zijn op deze teamindeling maar dit willen we zoveel mogelijk voorkomen. De teamindelingen voor de JO8 t/m JO11 volgen later, maar uiterlijk 12 juli.

De namenlijst staat hier rechtsboven op het scherm onder "download".

Let op: nieuwe teams hebben nieuwe trainers nodig !

Wij gaan vanaf maandag 15 juni tot 12 juli in deze nieuwe teamindeling trainen. Dat betekent dat we een beroep doen op de huidige trainers van de JO13 t/m JO19 om de komende 4 weken nog training te geven aan een nieuw team. Wij zouden dat (met name voor de spelers natuurlijk) zeer waarderen als je als trainer bij je jeugd coördinator aangeeft welk team je de komende 4 weken wil gaan trainen en op welke avond (of op zaterdag) je dat het beste schikt. Dan houden we daar bij de indeling van het trainingsschema zo goed mogelijk rekening mee.

Zoals onlangs aangekondigd, gaan we voor de JO8 t/m JO11 circuittrainingen doen:

• voor de JO8/JO9 op woensdag van 18.00 tot 19.30 uur en
  • voor de JO10/JO11 op donderdag van 18.00 tot 19.30 uur.

Daardoor zal ook het trainingsschema aangepast moeten worden. Wij hopen in het komend weekend het nieuwe trainingsschema op de site te kunnen plaatsen.

Aad Stanco

Voorzitter Jeugdcommissie

We vragen de trainers hun team en voorkeursavond door te geven:

• voor de JO19/JO17 aan Wim Hartmans (06-303316110)
  • voor de JO15 aan Stein van der Sanden (06-46303444)
  • voor de JO13 aan Erik Molendijk (06-15884006).