Kleedkamers weer prachtig
donderdag 18 juni 2020 - 10:46

Onderhoudsploeg heeft niet stil gezeten

Dat we trots zijn op onze onderhoudsploeg hebben we in de afgelopen jaren wel laten weten. Deze mannen (helaas, vrouwen...) komen elke maandag- en vrijdagochtend bij elkaar om diverse hand en spandiensten te verrichten. Dat het de laatste jaren erg moeilijk is om de opstallen goed te onderhouden wordt grotendeels veroorzaakt door de onzekerheid over de continuïteit van de locatie. Blijven we op De Biezen of gaan we verhuizen? We hopen hier snel duidelijkheid in te krijgen want de onderhoudsploeg kan geen pleisters meer blijven plakken. Een operatie is noodzakelijk!

Ondanks dat is de onderhoudsploeg er weer in geslaagd het bestuur te verrassen met een fikse opknapbeurt van de kleedkamers. Wekenlang hebben ze zich in het zweet gewerkt tijdens de Corona “rust” periode en het resultaat mag er zijn. De kleedkamers spelen een belangrijke rol binnen de voetbalvereniging. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats voor leden en ook voor de bezoekende clubs. Een goede uitstraling en schone omgeving is zeker in deze tijd een groot goed. Vandaar dat we erg blij zijn met het eindresultaat. Zie de foto’s.

Mannen bedankt namens het bestuur en de leden van vv Dongen