Kantine 2 juli weer open!!!
maandag 29 juni 2020 - 10:47

Donderdagavond 2 juli Clubavond vv Dongen

Hè hè eindelijk…… Na bijna vier maanden mogen we weer open.

Op onze traditionele clubavond die een heel jaar op donderdagavond plaats vindt zullen we, uiteraard met in acht neming van de regels, de kantine weer open doen. We verwachten dan ook dat aanstaande donderdag door velen zullen worden aangegrepen om weer bij elkaar te komen en weer de “kantine praat” op te pakken wat we maanden hebben moeten missen.

Bij deze laten we ook weten dat we vanaf 2 juli ook niet meer gaan sluiten in de vakantieperiode. De mogelijkheid om te trainen is tot en met zondag 12 juli en donderdag 16 juli pakt de selectie de trainingen weer op. Reden dus voor kantinebeheerder om de kantine open te houden voor degene die de ontwikkelingen rondom de selectie, de belofte ( Onder 23) en Zaterdag 1 willen blijven volgen onder het genot van een drankje.

Kantine zal dan open zijn op dinsdagen van 19:00u tot 22:00u, donderdagen van 19:00u tot 24:00u en zaterdagen van 15:00u tot 19:00u

Verder zullen we de openingstijden gaan aanpassen bij aanvang van de oefen-, beker- en competitiewedstrijden.

De overige jeugdteams zullen de trainingen weer oppakken in overleg met de trainers en leiders en dit zal verder worden gecommuniceerd.

Zoals Mark Rutte zei tijdens de persconferentie is het zo dat de versoepeling mogelijk is maar dat we rekening moeten houden dat het virus het land nog niet verlaten heeft en dat we zelf verantwoordelijk zijn om ons te houden aan de regels die gelden.

Welke regels gelden er voor de sportkantine VV Dongen

Door de zeer strenge regelgevingen zal de kantine niet de kantine zijn zoals wij deze gewend zijn, echter we zullen ons aan de regels moeten houden. De sancties op het niet naleven van de regels zijn zeer ingrijpend.

We gaan echt ons best doen om het zo gezellig als mogelijk te maken maar wel volgens de volgende regels:

Bij binnenkomst staan desinfectie middelen ,een ieder dient  zijn handen te desinfecteren.

In de kantine, binnen en buiten, houden gasten altijd 1,5 meter afstand tot elkaar (tenzij ze uit 1 huishouden komen), hebben een vaste zitplaats en worden hygiënemaatregelen nageleefd.

We hebben om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de regelgeving hoge tafels met krukken geplaatst, per tafel mogen er maximaal 2 personen plaats nemen, een uitzondering hierop is als men uit het zelfde huishouden komt, echter dit pas na toestemming van het verantwoordelijke barpersoneel.

Door deze opzet kunnen wij maar een zeer beperkt aantal gasten ontvangen ( max 100), hierdoor vervalt reserveringsregel en de gezondheidscheck.

De door ons geplaatste tafel mogen niet verplaats worden, bestellingen dienen door 1 persoon per tafel gedaan te worden, het is niet toegestaan om bij andere tafels te gaan staan. Lopen dient beperkt te worden tot een bezoek aan het toilet of om de bestelling op te halen, nogmaals slechts 1 persoon per tafel.

Er mag niet afgeweken worden van het aangeven maximaal aantal zitplaatsen, Als de maximale capaciteit is bereikt hierover gaan wij niet in discussie, ten alle tijden dienen de aanwijzingen van het bevoegd personeel opgevolgd te worden.

We verwachten hierover geen problemen omdat de regels duidelijk zijn en hopen op een wederom snelle versoepeling van deze impopulaire maatregelen.

We zitten nu bijna in de vakantie periode dus we hebben besloten om voor het terras voorlopig geen investeringen te doen, bij goed weer plaatsen wij de zitplaatsen van binnen naar buiten, hierdoor kan er toch gebruik gemaakt worden van het terras, het buiten plaatsen gaat wederom alleen met toestemming van het bevoegd barpersoneel.

Wij vertrouwen op uw medewerking. We zijn al blij dat we zover zijn.

Groet van bestuur