Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Fatih Kamaci weer "thuis"
dinsdag 7 juli 2020 - 11:41

1

Fatih Kamaci terug bij VV Dongen

Met erg veel trots kan VV Dongen eindelijk melden dat het een kind van de club terughaalt. Fatih Kamaci zal de komende drie jaar in het geel-blauw te bewonderen zijn. Daarnaast begint hij zijn eigen voetbalschool.

Wat zich als een lopend vuurtje verspreidde is vrijdagmiddag werkelijkheid geworden.

In bijzijn van hoofd technische zaken Wim IJpelaar tekende Fatih Kamaci een contract dat hem de komende drie jaar VV Dongen-speler maakt. “Wij zijn erg blij dat Fatih zijn carrière bij VV Dongen een mooi vervolg wil geven. Fatih zorgt niet alleen voor een kwaliteitsimpuls op het veld, hij draagt ook een voorbeeldfunctie met zich mee en zal daardoor een inspiratie zijn voor onze jonge talenten”, aldus Wim.

Dat zal niet alleen binnen VV Dongen het geval zijn. Fatih start zijn eigen voetbalschool. Hij richt zich daarmee op talentvolle voetballers uit de regio. Voorzitter John Paul Verkooijen is blij dat VV Dongen daarin haar steentje kan bijdragen. “Fatih krijgt de mogelijkheid om op de velden van VV Dongen een voetbalschool te starten. Ondanks dat dit verder los staat van onze vereniging, past het wel naadloos in onze visie ‘groeien van onderuit’. VV Dongen wil de deuren wagenwijd openzetten voor mensen die veel voor de vereniging hebben betekend. Het maakt ons dan ook erg trots dat de Dongense voetballiefhebber komend seizoen kan gaan genieten van een topper als Fatih Kamaci.”

Binnen enkele weken zal er op deze website een uitgebreid interview met Fatih verschijnen.