25 juli start tegen Feyenoord O21
zaterdag 25 juli 2020 - 23:01

vv Dongen 25 juli tegen Feyenoord O21

De hoofdmacht van vv Dongen start de oefencampagne op 25 juli tegen de belofte van Feyenoord. De eerste oefenwedstrijd voor onze jongens na een lange periode zonder wedstrijden. De trainingen zijn afgelopen donderdag 16 juli weer begonnen en Osman probeert de mannen weer klaar te stomen voor het komend seizoen. Mooi om de mannen weer aan het werk te zien.

Op de trainingen zijn al veel liefhebbers gespot om kennis te maken met de nieuwe gezichten en opmerkingen te maken op de spelers die aan de bak moeten om de corona kilo’s op tijd kwijt te raken.

Deze eerste oefenwedstrijd tegen Feyenoord O21 zal aanvangen om 13:00u en de toegang is gratis.

Er zullen niet meer dan 250 toeschouwers worden toegelaten op de sportpark De Biezen ( zie notitie onderstaand)

De volgende oefenwedstijden voor vv Dongen 1 zijn:

Zaterdag             1-8-2020             13:00     Willem-II O21    Dongen

Dinsdag               4-8-2020             20:00     Dongen                Moerseboys

Zondag                9-8-2020             14:00     IFC                        Dongen

Dinsdag               11-8-2020           20:00     Halsteren            Dongen

Zaterdag             15-8-2020           14:00     Dongen               Baronie

Dinsdag               18-8-2020           20:00     Barendrecht       Dongen

De KNVB zal zeer binnenkort het competitieprogramma bekend maken.

Notitie coronaregels:

Het publiek mag alleen op een aantal strikte voorwaarden naar binnen. De 1,5 metermaatregel moet overal  worden aangehouden hetgeen waarschijnlijk betekent dat er minder toeschouwers worden toegelaten als we gewend zijn bij een thuiswedstrijd van vvDongen. Het zingen van liederen en spreekkoren zijn nog verboden wegens het risico op verspreiding van het coronavirus.

Verder zal bij de toegang een gezondheidscheck plaats vinden en daarom het verzoek bij klachten niet naar het sportpark te komen.

Gebruik allen het gezonde verstand, we weten inmiddels hoe we rekening houden met elkaar!

Tot zaterdag 25 juli 13:00!!