Kindercarnaval bij VV Dongen
maandag 12 februari 2007 - 21:57

Zaterdag 10 februari was er weer de carnavalsmiddag voor de pupillen van onze vereniging. Het was wederom een groot succes!

De kinderen werden geschminkt en konden kleuren en tevens werden er een aantal leuke spelletjes zoals stoelendans, pionnenschieten, estafette en cakegooien gespeeld. De totaal 75 aanwezige kinderen werden verdeeld in een aantal groepjes en werkte onder begeleiding van zowel leden van de evenementencommissie als een aantal bereidwillige ouders het programma gedurende de middag af.

Het gooien van cake met slagroom op Dennis Schellekens werd toch wel het favoriete spel. Het was maar goed dat het geen spacecake was, want dan was Dennis nu nog onder zeil geweest. Op het einde van de middag gingen de kinderen in een grote polonaise het hoofdveld op en lieten daar ballonnen voorzien van hun naam en E-mailadres van onze club de lucht in. Als de vinders ons een bericht sturen laten we dit via onze website weten. De pupil waarvan de ballon de meeste kilometers heeft afgelegd krijgt nog een leuke prijs uitgereikt. Voor die kinderen die het leukst verkleed waren, werden er nog een aantal medailles uitgereikt en tevens kregen alle kinderen nog een snoepzak mee naar huis. Kortom het was een leuke middag. Volgend jaar word het zeker weer herhaald.

Als opmerking willen wij toch nog even melden dat de ouders deze middag gewoon hadden kunnen bijwonen. We zullen kijken of we volgend jaar tevens iets voor de ouders kunnen regelen zodat zij gezellig in de kantine blijven om de activiteiten van hun kinderen te kunnen aanschouwen. Mocht u zelf nog leuke ideeën hebben dan staan wij daar graag voor open. Het eerste evenement wat nu op de kalender staat is de après-skiparty die op 9 maart a.s. zal plaatsvinden. Hier bent u natuurlijk allen van harte welkom. Vervolgens zal er nog een pokeravond en een dart-toernooi voor jong en oud volgen. Kortom genoeg evenementen om te bezoeken en een leuk avondje uit te hebben bij onze vereniging. Kom ook en leer eens wat andere mensen kennen die net zoals u binding hebben met VV Dongen.

Met vriendelijke groet,

Jan Gerrits