Corona maatregelen bij vvDongen
vrijdag 11 september 2020 - 12:49

De afgelopen weken en vooral de laatste dagen zijn in verband met gewijzigde regelgeving de corona maatregelen op sportpark De Biezen aangepast.

Er zal strenger worden toegezien op de regels die voor iedereen gelden. We hopen en gaan ervan uit dat iedereen deze regels respecteert en zich er aan zal houden.

Belangrijkste regels:

- Houd je aan de 1,5 meter

- Alleen zitten in de kantine. Als er niet meer stoelen zijn is de kantine vol en wordt je verzocht de kantine niet te betreden of te verlaten.

- Ook het terras kent een beperking van aantallen toeschouwers.

- Registreer je middels de QR code en als dat niet lukt via het formulier dat bij de ingang ligt.

- Op zondag worden er niet meer dan 250 mensen toegelaten. Dit geldt voor iedereen, dus ook sponsoren, clubkaarthouders en leden. We maken geen onderscheid dus wees op tijd.

- Op de tribune gaan zitten op de aangegeven plaatsen. Ook mensen uit hetzelfde gezin. Niet zelf de markeringen veranderen!

- Rondom het veld de markering 1,5 meter respecteren. Ook mensen uit hetzelfde gezin.

- Spreek elkaar aan en heb respect voor elkaar. Deze maatregelen zijn niet voor de lol.

Toch veel plezier met elkaar en geniet van de voetbalsport. Come'on Dongen!