Grote Club Actie
donderdag 8 oktober 2020 - 10:29

Beste Clubgenoten,

Het is weer zover. Op 19 september aanstaande start de lotenverkoop van de Grote Club Actie. 80% van de opbrengst
van de loten komt ten goede van onze vereniging VV Dongen. Afgelopen jaar hebben wij van de opbrengst de grote
mobiele goals kunnen kopen, die dagelijks worden gebruikt op de trainingen.

Dit jaar wordt de opbrengst van de Grote Club Actie besteed aan trainingspakken en coachjassen voor de trainers en leiders van onze jeugdteams. Dit doen we in samenwerking met Dongen Steunt. Een geweldig initiatief.

Zaterdag zullen de lotenboekjes aan de leiders worden overhandigd met nadere uitleg over de verkoop methode.

Ook is dit jaar weer de mogelijkheid om Superloten te kopen, deze kosten € 150,- per stuk. Het zou mooi zijn als alle teams vanaf de JO15 tot en met de veteranen een Superlot kopen. Onze jongste jeugd gaat traditie getrouw langs de deur om de gewone loten te verkopen.

Doe allemaal mee, het is tenslotte: De Grote Club Actie !

Namens het GCA team,
Sandra Klijn