Kleding wassen
vrijdag 18 september 2020 - 13:22

Kleding wassen doen we samen !

In een vorig Corona-bericht van 17 augustus hebben we de teams gevraagd de shirtjes individueel thuis te wassen. Omdat de kleding hier teveel van te lijden heeft, willen dit verzoek hierbij intrekken!

Ons tenue is ons visitekaartje in de sport. We zijn trots op onze nieuwe shirtjes met onze nieuwe sponsors erop. Al jarenlang is het de gewoonte dat ouders per toerbeurt de kleding van het team van hun kind wassen. De leider organiseert dit. Daarom vragen wij hierbij de leiders om een schema te maken wie er de wasbeurt heeft.

Om verkleuring te voorkomen is het belangrijk dat de shirtjes apart van ander kleding wordt gewassen. De broekjes en sokken kunnen samen in een was gedaan worden voor het team. Ook het nieuwe oranje keeperstenue graag apart wassen. Bewaak hierbij goed dat de teamtas met kleding compleet blijft.

We vragen de teams nu om na de wedstrijd eerst de kleding in te leveren in de wastas om te laten wassen.

Voor elke volgende wedstrijd is het dan: omkleden bij VV Dongen voor en na de wedstrijd in kleedkamer, zodat de tas kan worden meegenomen door de ouder die dan de wasbeurt heeft.

Bestuur VV Dongen.